Det finnes svært mange familiedyr i Norge som trenger nye hjem. Dette har flere årsaker, men i all hovedsak er det rett og slett flere dyr enn det er gode hjem. Så lenge det fortsettes å avle på familiedyr i samme grad som i dag vil det alltid være et overskudd av dyr som trenger nye hjem. Derfor bør man ikke støtte videre avl, men heller hjelpe noen av de mange dyrene som sårt trenger et nytt hjem. Da bidrar du også til å forebygge hjemløshet og lidelse.

Se dyrene våre

Alle dyr som er klare for adopsjon ligger i våre album på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/dbhedmark/

Hvordan adopterer jeg et dyr?

Ta kontakt med personen som er oppnevnt i teksten under dyrets bilde på Facebook, send oss en melding på Facebook eller send en mail til dnhedmark@gmail.com. Blir du godkjent som adopsjonshjem, så kan du ta med dyret hjem samtidig som du er og hilser på det, forutsatt at du signerer på vår adopsjonskontrakt.

Hvordan velge riktig dyr?

Det er viktig å tenke gjennom ens ønsker å behov når man skal velge seg et dyr. Ved hjelp av spørreskjemaet kan vi som regel hjelpe til med å velge riktig dyr. Har man f.eks. små barn er det viktig å velge et dyr som er fortrolig med barn.

Helse: Er adopsjonsdyr friske?

Ja. Alle våre dyr er helsesjekket av veterinær, kastrerte, ID-merkede og ormkurbehandlet. Eventuelle medisinske utfordringer vil det bli opplyst om.