Navn: Oranssi og Ilana
Født: 2014
Kjønn: Hann og hunn
Helse: Kastrerte, vaksinerte, ID-merkede
Adopsjonsgebyr: Kr 1.500,- pr katt

OM DYRENE

Oranssi er en slående vakker herremann, som søker et nytt hjem sammen med sin kjæreste Ilana. Hans navn er finsk og betyr «oransje» Han er en kosete, rolig, sosial og omgjengelig katt.
Oranssi går overens med de andre kattene i fosterhjemmet, men liker nok best frøkenpuser.
Denne sjarmøren dukket opp ukastrert i Austmarka på leting etter damer. Han fant det han lette etter i smukke Ilana, og vi vet de er foreldre til minst tre kull. Nå er Oranssi kastrert, vaksinert og ID-merket, og ønsker seg aller helst et hjem der hans kjæreste Ilana kan bli med, hvor de kan ha et godt og trygt uteområde. De har bodd svært landlig tidligere, og er ikke trafikkvante.
Oranssi har slitt litt med magen, etter at han kom inn i fosterhjemmet. Han fungerer best på fiberfôr fra veterinæren, og ny eier bør belage seg på at han kanskje må gå på spesialfôr en stund, kanskje hele livet.
Ilana er mer skeptisk, hun har ikke latt seg klappe enda i sitt fosterhjem, men hun forstår at de ikke er farlige. Hun er veldig matglad og elsker kokt torsk. Hun sier heller ikke nei takk til godbiter. Da de møter på voksne dominante hunnkatter, så blir Oranssi og Iliana underdanige, så de burde komme til et hjem hvor det ikke er andre hunnkatter. Det ser ut som møter med andre hannkatter går bedre.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

KONTAKTINFO

Fosterhjem: Åbogen
Kontaktperson: Mariann Sundby
Telefon: 918 33 017 (kveld/helg)