Navn: Sofia Petitt
Født:
Kjønn: Hunn
Helse: Kastrert, vaksinert, ID-merket
Adopsjonsgebyr: Kr 1.500,-

OM DYRET

Sofia Pettit er ei forsiktig frøken som er født ute. Vi tror hun er ca 2 år. Hun er helt grå og har en elegant kropp og stil.
Sofia Pettit er «skipskatt» – det vil si at hun har flere enn det normale antallet tær (fem på forpotene og fire på bakpotene). Det kalles polydaktyli. Det volder normalt ikke kattene besvær, men man må følge med litt ekstra med og eventuelt stelle de ekstra klørne slik at de ikke blir innvokste.
Hun ønsker seg et for-alltid-hjem med en annen katt eller katter. Hun lærer av andre – og vil ha lekekamerater. Sofia Pettit elsker å leke!
Sofia Pettit liker kos, men ligger ikke rolig for å motta den. Hun vandrer rundt og styrker seg inntil fostermor. Hun snakker også en del – og roper ut hvis lekekameratene er borte.
Hun vil ha et for-alltid-hjem som gir henne den tiden hun trenger, og lar henne bli trygg i sitt eget tempo. En kattevandt familie er absolutt en fordel. Hun skvetter fort til, og må pleies litt før hun blir trygg.
Hun er ikke en katt for en familie med små barn eller hund. Sofia Pettit ønsker seg også muligheten for å være ute. etterhvert.

KONTAKTINFO

Fosterhjem: Hamar
Kontaktperson: Anette Amundsen
Telefon: 452 36 893