Skip to main content

Gaver

Vi er en ideell organisasjon som er helt avhengige av våre medlemmer og støttespillere for å yte den hjelpen vi gjør til dyr i nød. De frivillige jobber nærmest døgnet rundt for å drifte avdelingen, og hvert år hjelper vi hundrevis av hjemløse dyr. Veterinærutgifter, medisiner og dyrefôr står for størsteparten av våre utgifter, og med din gave gjør du det mulig for oss å hjelpe enda flere dyr.

Du kan gi din gave til kontonummer 1822.09.05523 eller Vipps #632433 (direktenummer for donasjon). Du kan også bruke Vipps-lenkene runt om på nettstedet og velge «donasjon» fra menyen. Det er viktig at du merker overføringen med «Donasjon eller Gave», og vi oppfordrer alle til å oppgi sitt fødsels- og personnummer i meldingsfeltet, da gaver mellom kr 500,- og 25.000,- gir deg rett til skattefradrag. Les mer om dette her.

Takk for støtten kjære dyrevenn!

Testamentarisk gave

En testamentarisk gave er en svært personlig gave som vitner om et stort engasjement. Det er en fin måte å videreføre ens verdisyn og hjertesak. Vi mottar slike gaver med stor respekt og uansett størrelse, hjelper de oss redde liv. Ikke bare nå, men i mange år framover.

Vi vet at det å skrive testament er en privat sak og at det kan føre med seg en del vanskelige spørsmål. Hvis du velger å tilgodese Dyrebeskyttelsen Norge, kan du få gratis juridisk bistand hos vår advokat. Ta kontakt med oss på 23 13 92 50 for nærmere informasjon.

Testamentariske gaver er fritatt for arveavgift, så du skal vite at hele verdien på gaven, går uavkortet til arbeidet vårt.