DYREBESKYTTELSEN NORGE HEDMARK

PERSONVERN

Personvernregler

Databeskyttelse hos Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet.

Denne databeskyttelsesinformasjonen informerer deg om hvordan Dyrebeskyttelsen Hedmark håndterer informasjon under besøket på Dyrebeskyttelsen Norge Hedmarks nettside, samt behandling av personopplysninger hos Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark.

Innsamling og behandling av personopplysninger nettside

Nettstedet til Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark kan generelt brukes uten å gi personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse. Slike data lagres kun hvis du gir den til Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark, for eksempel når du registrerer deg som medlem, eller adopterer dyr.

Behandling av personopplysninger

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark behandler personopplysninger kun med formål å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, etter utfylt skjema for medlemskap er fylt inn, godkjent og sendt av den forespurte (deg).

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark behandler personopplysninger i Animal Shelter Manager, med formål om å registrere adopterte dyr.

Animal Shelter Manager er en sikker, forvaltet, nettbasert løsning for dyrevern, redningsgrupper og dyrkontroll. Verktøy brukes for å registrere fosterhjem samt spore og rapportere om dyr som går gjennom adopsjonsprosessen hos organisasjonen, deres velferd og medisinske krav. Personopplysninger som er lagret i Animal S helter Manager er: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, dyrets Chip ID nummer samt lokalforeningen dyret er adoptert fra.

Dine opplysninger blir behandlet i henhold til samtykke og kontrakt, GDPR Art. 6 oppfyllelse av en kontrakt samt Art. 7 Samtykke. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakt oss og si opp ditt medlemskap. Ditt medlemskap og personopplysninger blir slettet ihht. gjeldende lov. Dine personopplysninger i Animal Shelter Manager blir oppdatert / slettet når du bytter personopplysninger eller dyret bytter eier. Du må ta kontakt med oss.

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark behandler også dine personopplysninger i form av en kontrakt, når du adopterer dyr fra oss.

Dine opplysninger blir behandlet i henhold til GDPR Art. 5. (prinsipper ved behandling av personopplysninger). samt Art. 6, 1 b (lovlighet ved behandling av personopplysninger).

Personopplysninger som vi får tilsendt eller samler inn for å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge er: navn, e-post, telefonnummer, adresse, ønsket medlemskap og dine kommetarer til medlemskapet.

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark samler ikke inn spesiell kategori personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data.

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark sikrer at alle data skal lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og forhindre uautorisert tilgang til informasjon

Formål med behandlingen

Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark bruke dine personlige data utelukkende for medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, teknisk administrasjon av nettstedet og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke dem andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntatt er sikre leverandører som utfører nødvendige tjenester som print, post og faktura for ditt medlemskap.

De ansatte i Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

Internasjonal overføring utenfor EU

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC .

Frihet til å velge

Du kan fritt bestemme hvilken annen type informasjon du tilgjengeliggjør for Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark utover den informasjonen du gir i skjema for medlemskap.

Hvis du har endret personopplysninger (for eksempel postnummer, e-postadresse eller postadresse), kan du logge inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider eller kontakte Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark for å korrigere eller oppdatere opplysningene.

Telefon: +47 413 64 179
E-post: dnhedmark@gmail.com

Cookies

Cookies er små filer som midlertidig er plassert på harddisken din. De brukes kun for å få informasjon om bruken av Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark -nettsiden. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du ser på Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark-nettsiden. Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid også endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark-nettstedet uten informasjonskapsler.

Sikkerhet

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT sikkerhet.

Sletting av personopplysninger

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark kan ha personopplysninger om deg hvis du har eller har hatt et medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, eller har adoptert dyr fra oss.

Lenker til andre nettsteder

Disse personvernreglene gjelder for https://dnhedmark.no, et nettsted for Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark. Nettstedet kan inneholde lenker til andre utenfor Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark.

Hvis du forlater nettstedet til Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark, anbefales det å lese nøye personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

Tredjepartsleverandører

Alle tredjepartsleverandører av Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark og Dyrebeskyttelsen Norge har inngått Databehandleravtale, denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:

Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2

I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49 (1), Artikkel 32 (1).

Rett til informasjon

Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig:

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark

Postboks 32

2101 Skarnes
Norge

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg ved å logge deg inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider

På forespørsel vil du bli informert skriftlig i henhold til gjeldende lover om hvilke personopplysninger Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark har om deg.

Endringer i personvernerklæringen

Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du regelmessig sjekker denne siden.