Skip to main content

Tusen takk for at du vil hjelpe dyr i nød!

Som en ideell organisasjon er vi helt avhengig av medlemmer og støttespillere. Praktisk hjelp til dyr i nød utløser ikke statsstøtte og vi må derfor finansiere arbeidet på egen hånd. De siste fem årene har Dyrebeskyttelsen Norge hjulpet mer enn 35 000 dyr og arbeidet har kostet oss over 100 millioner kroner. Det er dyrevenner som deg som gjør oss i stand til dette!

Eksempler på hvordan gaven din hjelper dyrene

Trykk på bildene for å lese mer om hvordan du kan bidra, eller bruk Vipps!

50kr kan dekke mat til et hjemløst dyr i en uke
250kr kan dekke oppstalling av et hjemløst dyr i en måned
500kr kan dekke ID-merking av et hjemløst dyr
1000kr kan dekke kastrering av en hannkatt

MEDLEMSKAP

MINNEGAVER

FADDER

GAVER/TESTAMENT

GRASROTANDELEN

SPOND

Det er mange dyr som trenger vår hjelp og derfor trenger vi din. Tusen takk for bidraget!

Skattefradrag

Alle som har gitt mellom 500 og 25 000 kroner i gave, har rett på skattefradrag. Det er Dyrebeskyttelsen Norge som rapporterer inn gaver til skattemyndighetene, og da trenger vi ditt personnummer (11 siffer). Det enkleste er om du oppgir personnummeret ditt i meldingsfeltet når du overfører betalingen enten via nettbank eller Vipps. Har du allerede overført en gave, og ønsker å registrere ditt personnummer i ettertid, så kan du ta kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge sitt sekretariat på 458 76 034.

Vi informerer om at medlemskontingent ikke gir rett på skattefradrag.

Lurer du på hvor mye du får i skattefradrag?

1400 kroner i gave til Dyrebeskyttelsen Norge fulgt av navn, adresse og personnummer rapporteres inn av oss og blir synlig i selvangivelsen din under post 3.3.7. Resultatet er 308 kroner mindre i skatt (22 % av 1400). Da får organisasjonen 1400 kroner, men du betaler kun 1092 kroner.
Fradraget vil ikke komme før påfølgende sommer, så du må ha litt tålmodighet. I mellomtiden er det fint å tenke på at du har fått staten til å støtte hjertesaken din.

Ta kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge på telefon 458 76 034 hvis du ønsker å vite mer om skattefradrag.